* Fri fragt over 500 kr. * Hurtig levering (1-2 hverdage)

Pulito – en familievirksomhed

Pulito blev startet i 2007 af en madglad familie, med et særligt ønske om at tilbyde holdbare og gode produkter til køkkenet. Produkterne skulle være enkle i designet, robuste i brugen og frem for alt være med til at få flere til at skifte deres plastik køkkenprodukter, ud med produkter i blandt andet fødevaregodkendt glas og rustfrit stål. Siden opstarten i 2007 er virksomheden vokset, og i takt med dette, er stort set hele familien efterhånden involveret i drift og udvikling af Pulito.  

Pulitos første produkter var vores glasskåle, som vi fandt på en rejse i Italien. Siden dengang er mange nye produkter kommet til. Nye produkter med respekt for vores tre grundprincipper: enkelt design, holdbare produkter og så lidt plastik som muligt. Samtidigt er det vigtigt for os, at sikre så meget bæredygtighed som muligt i alle led. Lige fra fabrikkerne i Italien, Indien og Kina, til os her i Danmark. Derfor er vi hele tiden i dialog med vores producenter, om at sikre de bedste produktionsvilkår som muligt. Vi har fjernet al plastik fra vores emballage og erstattet med genanvendeligt pap og papir – og så har vi investeret hele vores indtjening fra 2007-2019 i solceller. 

Kontakt os 

Hvis du er interesseret i at forhandle Pulitos produkter eller har spørgsmål som privatperson, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Med venlig hilsen

Henrik Sønksen, Pulito ApS

Fordresgårdvej 36 
2400 København NV 
CVR nr: 41972564 

Du kan se vores seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrrelsen her

Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Kurv

Din kurv er tom
Køb nu