Vi sender pakker alle hverdage. Forsendelse 29,00 kr. Fri levering ved køb over 500 kr.
Kurv 0

Om

Pulito er en familievirksomhed med base i København. Vi får produceret og importerer vores egne varer og sælger derfor også engros.

Alle vores produkter er holdbare, enkle i designet, og kun produceret i fødevaregodkendte materialer, således at du undgår hormonforstyrrende stoffer i din mad. Samtidig er de på hver deres måde med til at spare miljøet for unødvendigt ressourcespild, når du f.eks. skifter plastikposen ud med en madkasse i rustfrit stål eller når du komposterer dit grønne affald i stedet for at sende det til forbrænding.

 

Hvorfor Pulito's udvalg af produkter til din husholdning bidrager til bæredygtighed:

 

Vores første produkter var de italiensk designede og producerede Frigoverre glasskåle, som både bruges til opbevaring, tilberedning og servering. Vi faldt for, at det er let at se hvad der er i dem, når de står i køleskabet. Et enkelt og klassisk design med stor funktionalitet og holdbarheden - de samme grunde til at italienerne heller ikke kan få nok af skålene med de blå låg! Senere kom serien af Pure Lunchbox til. Den produceres og fungerer efter helt de samme principper som Frigoverre skålene. 


Du er velkommen til at følge os på Facebook og på Youtube og kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Det er det, vi er her for og vi hjælper med glæde.

Vi sender dine varer med GLS. De fleste ordrer afleveres til GLS samme dag som vi modtager din ordre, og i travle perioder senest to arbejdsdage efter vi har modtaget din ordre. Prisen er 29,00 kr. hvis du ønsker dem bragt til pakkeshop, 49 kr. hvis du ønsker dine varer bragt lige til døren. Ordrer over 500 kr. sender vi altid fragtfrit. 

Vi overholder selvfølgelig de regler, som der nu engang er for sikker internethandel. Det er nemt for dig og nemt for os. Se venligst nærmere under Vilkår 

 

Salg til engros og private.

 

Med venlig hilsen

Henrik Sønksen

Pulito // +45 3066 8660