* Fri fragt over 500 kr. * Hurtig levering (1-2 hverdage)

Levering og aftaler

Levering 

Vi sender dine varer med GLS. De fleste ordrer afleveres til GLS samme dag som vi modtager din ordre, og i travle perioder senest to arbejdsdage efter vi har modtaget din ordre. Prisen er 29,00 kr. hvis du ønsker dem bragt til pakkeshop, 49 kr. hvis du ønsker dine varer bragt lige til døren. Ordrer over 500 kr. sender vi altid fragtfrit. 

Vi overholder selvfølgelig gældende regler for sikker internethandel. Det er nemt for dig og nemt for os. Se nærmere under Privatlivspolitik og cookies

Priser og betaling

Alle priserne på siden er inklusiv moms og i danske kroner. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Du kan betale med bankoverførsel, Dankort, eDankort og flere internationale kreditkort.

Ved bankoverførsel bedes du oplyse dit ordrenummer:

Reg. nr: 8401

Kontonr: 0001106550

Bank: Merkur Andelskasse

Kontoindehavers navn: Henrik Sønksen

Vær opmærksom på, at bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen og at dine varer først bliver afsendt når betalingen er registreret hos vores bank.

Forsendelse og fragtpriser

Normalt har du varerne indenfor 1-3 hverdage. Der kan være tilfælde, hvor der må påregnes lidt længere leveringstid. Skulle dette ske, vil du blive informeret inden for 24 timer.

Ved ekspeditioner til Danmark tager vi et fast beløb for forsendelse:

1) afhentning i GLS pakkeshop, 29,00 kr.

2) pakker sendt til din privatadresse eller virksomhed, 49,00 kr.

3) Der er gratis fragt med GLS ved køb over 500 kr.

Har du ikke afhentet din pakke i pakkeshoppen i den givne tidsfrist, bliver pakken returneret til Pulito. Herefter forbeholder vi os retten til, at opkræve et gebyr svarende til vores faktiske udgifter for at sende pakken til dig på ny.

Har du angivet forkert navn eller adresse på din bestilling og kommer pakken retur til Pulito, forbeholder vi os retten til, at opkræve et gebyr svarende til vores faktiske udgifter for at sende pakken til dig på ny.

Aftaler

Alle kan indgå aftaler hos Pulito. Dog kan aftaler med børn og unge under 18 år, alene kan indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle aftaler indgås på dansk.

Udland

Sverige: Vi sender med GLS til Sverige til 80 dkr for en pakke. Gratis fragt ved køb over 1500 dkr.

Vi sender gerne vores pakker til adresser uden for Danmark. Priserne beregnes udfra vægt og den totale fragtpris.

Bemærk at til Grønland, Færøerne og Norge betales der ingen moms. Det pålægges kunden selv, at betale told/moms i de enkelte lande.

Vi sender til Grønland og Færøerne med skib. Ønsker du at få leveret med fly, så kontakt os, ekstra fragtbetaling vil komme på. Bemærk den ekstra leveringstid med båd.

Der er ingen fragtfri grænse til udlandet, udover Sverige.

Tax Free

Får du tilsendt dine varer til en dansk adresse og tager herefter varerne ud af Danmark, kan du få din moms retur. Du skal blot sende os en kopi af din faktura med et stempel for udførsel af varerne, så returnerer vi din moms til dig.

Vil du være forhandler? 

Pulitos produkter forhandles hos en række butikker i Danmark, Norden, England og Tyskland. Er du interesset i at forhandle Pulitos produkter, er du velkommen til at kontakte os på pulito@pulito.dk eller telefon +45 30 66 86 60

Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Kurv

Din kurv er tom
Køb nu