Med en god isterningebakke kan du fryse nærmest alle slags madvarer og rester ned i små portioner. Praktisk og nemt – se her!
Krydderurter
Har du krydderurter tilovers fra madlavningen, eller har du høstet masser af persille i haven? Så kan du lave dine egne krydderurteterninger:
- Hak krydderurterne
- Kom dem i formen
- Dæk dem med olivenolie, smør eller kokosolie
- Frys!
Har du en god fond tilovers, kan du også fryse den til små fond-terninger, som du kan putte direkte i varm suppe, gryderetter eller saucer.
Babymos
Når små børn skal lære at spise, kan det være en god idé at lave små portioner af puréer og mos og fryse ned. Terningerne kan nemt optøs og bruges til topping på grød eller som en lille snack.
Iskaffe
Bryg lidt ekstra kaffe, og frys det i isterningebakken. Vupti – så har du smagfulde kaffeisterninger næste gang du skal lave iskaffe eller kaffebaserede cocktails.
Derfor skal du vælge en isterningsbakke i stål
- fødevaregodkendt, rustfrit stål af en høj, ren kvalitet
- din garanti for et kemifrit produkt
- ingen plastik = ingen ftalater eller hormonforstyrende stoffer
- ingen plastik- og silikonebakke der revner
- slut med engangs-isterningsposer
- holder for livet